3FM nieuws

Kensington treedt op tijdens Pinkpop perspresentatie

  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington treedt op tijdens Pinkpop perspresentatie

Kensington speelt op 20 februari op de Pinkpop perspresentatie waar een groot aantal namen voor het festival bekend worden gemaakt.

Kensington op Pinkpop

Kensington geeft een optreden tijdens de Pinkpop perspresentatie, die op 20 februari in Paradiso wordt gehouden. Eerder werd al bevestigd dat Kensington in juni zijn opwachting maakt op het festival, toen de voormalige 3FM Serious Talent-band de hoogst genoteerde Nederlandse act in de Gouden Tip bleek. Daarbij konden bezoekers door stemmen laten weten welke artiesten ze graag terug zouden zien op het festival in Landgraaf.

Perspresentatie in Paradiso

Tijdens de perspresentatie in Paradiso presenteert de organisatie van Pinkpop het grootste deel van de optredende acts. Het affiche van Pinkpop telt jaarlijks zo'n 40 artiesten. Zeven daarvan zijn inmiddels bekend, waar naast Kensington ook Green Day, Queens Of The Stone Age en Ben Howard bij horen. Pinkpop vindt plaats in het weekend van 14, 15 en 16 juni 2013.

>> Meer namen voor Pinkpop 2013

Lees verder op http://go.3fm.nl/festivals-pinkpop/nieuws-detail/3249/Kensington-treedt-op-tijdens-Pinkpop-perspresentatie

Ster advertentie
Ster advertentie