3FM nieuws

Racoon viert 15-jarig bestaan in HMH

  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon viert 15-jarig bestaan in HMH

De Zeeuwse band Racoon is jarig en viert dat met een jubileumconcert in Amsterdam.

De mannen van Racoon speelden eerder dit jaar al in de HMH. Het was voor het eerst dat ze zo'n groot concert gaven, maar zeker niet voor het laatst. Komend jaar komen ze terug naar het Amsterdamse podium voor een nog feestelijker optreden. Ze gaan er op 17 maart hun verjaardagfeest houden!

15 jaar Racoon in één avond

Bart van der Weide en co zijn namelijk al weer 15 jaar samen bezig onder de naam Racoon en dat moet gevierd worden met een concert. Dit jubileumconcert is op 17 maart (2013) en staat in het teken van de beste liedjes uit de gehele Racoon collectie, zoals 'Love You More', 'No Mercy' en 'Liverpool Rain'.

"In vijftien jaar Racoon hebben we zowel grote hoogtepunten als dieptepunten gekend. We hebben er dan ook heel veel zin in om op 17 maart een nieuw hoogtepunt toe te voegen en er een speciale avond van te maken met onze beste liedjes", aldus zanger Bart.

Voorverkoop 'Racoon 15 jaar'

De kaartverkoop van het concert start maandag 24 september om 19:30 via www.racoon.nl, Primera vestigingen en telefonisch via 0900 - 9000 500 45.

Racoon live bij Giel

Racoon trapte hun jubileum eerder al in het klein af met een optreden bij Giel. Daar vertelden ze ook over hun nieuwe niets verhullende boek over de band genaamd Alles Voor Het Liedje. Giel mocht het al lezen en noemde het een echt jongensboek.

>> Meer over Racoon bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie