3FM nieuws

Pearl Jam op Rock Werchter 2010

  1. Nieuwschevron right
  2. Pearl Jam op Rock Werchter 2010
It's on, namen stromen binnen. Werd vanochtend al bekend dat Rammstein op Pinkpop zal staan, nu horen we dat Pearl Jam op Rock Werchter staat
Wat een pareltje... Pearl Jam als eerste naam, als headliner, voor Rock Werchter.

Pearl Jam op Rock Werchter

Rock Werchter 2010 start nu. Met een eerste naam. Een klepper, zoals de belgen zelf zeggen. PEARL JAM. Rock zoals het hoort. Rechttoe rechtaan, bezield en oprecht. Een vooral ook zeer fijn weerzien. “Pearl Jam laat rock op topsport lijken.”, schrijft een krant op 31 augustus 2006.


Aangenaam weerzien

Het wordt een aangenaam weerzien straks. Pearl Jam behoort sowieso al tot het beste wat op een podium te zien valt. En mentaal staan ze sterker dan ooit. Backspacer (2009) is een 36 minuten durende bom. Geen noot teveel, furieus en meeslepend. Hier staat een bevrijde groep. Het is natuurlijk geweldig als je debuut - zie Ten (1991) - een bestseller is. Maar het drumt je wel in een hoek. Na al die jaren hoeft er eindelijk niets meer. En alles kan. Wat resulteert in tonnen speelplezier. Pearl Jam maakt een feestplaat met de energie van een debuut en de weldaden van 20 jaar ervaring.


2010

Rock Werchter is in 2010 van donderdag 1 juli tot zondag 4 juli

Ster advertentie
Ster advertentie