3FM nieuws

Wil jij als eerste naar het nieuwe album van The Kid LAROI luisteren?

foto: Natasja De Vriesfoto: Natasja De Vries
  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij als eerste naar het nieuwe album van The Kid LAROI luisteren?

Op 10 november verschijnt het nieuwe album THE FIRST TIME van The Kid LAROI. Afgelopen maand gaf hij ons het eerste voorproefje van het album. Hij bracht 'TOO MUCH' uit met niemand minder dan Jung Kook en Central Cee. 3FM-dj Mai is superfan en weet zeker dat het album net zo goed als deze track gaat worden. En als fan heeft zij samen met 3FM-dj Mark komend weekend een unieke kans voor jou.

The Kid LAROI luistersessie

Op 10 november brengt The Kid LAROI zijn derde album uit! Wil jij deze nou als eerste horen? Dat kan! Er wordt op 9 november een exclusieve luistersessie voor 50 fans in Rotterdam georganiseerd. Maar hoe kun je hier nou bij zijn? Luister komend weekend op 4 en 5 november naar Mark en Mai tussen 13:00 en 16:00 uur op 3FM want zij geven een aantal plekken weg.

THE FIRST TIME

The Kid Laroi is al een tijdje bezig met het teasen van zijn nieuwe album THE FIRST TIME. De eerste single die hij uitbracht was 'TOO MUCH' samen met niemand minder dan K-POP superster Jung Kook en Engelse rapper Central Cee. De track is precies wat we gewend zijn van The Kid LAROI. Volgens veel mensen op social media heeft hij de "Bieber-influence" te pakken. Wat niet gek is, de twee hebben samen al eerder een track uitgebracht en zijn goede vrienden geworden. Die "Bieber-influence" hoor je ook zeker terug in de tweede single van het album 'WHAT JUST HAPPENED'. Vandaag is de derde single van het album uitgekomen, 'BLEED' is rustiger dan zijn eerdere hits. Deze kant van The Kid LAROI staat hem goed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie