3FM nieuws

Het nummer 'Tight Nooki' gaat over SEKS!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het nummer 'Tight Nooki' gaat over SEKS!

'Tight Nooki' van Stefflon Don ft. Jeremih gaat over seks. Over niets meer en niets minder. En jullie houden ervan! Dagelijks ontvangen wij app'jes, telefoontjes, mailtjes en postduiven met de vraag naar DIT liedje. Stelletje viespeuken... Hoog tijd om het liedje even te ontleden!

Stefflon Don en Jeremih

De track is afkomstig van de Nederlands-Britse Stefflon Don. Deze zangeres woonde een groot gedeelte van haar jeugd in Nederland, maar vertoeft nu lekker in de UK. Samen met de Amerikaanse zanger en producer Jeremih schreef ze het nummer 'Tight Nooki' en die staat sinds deze week bij ons op de 3FM Playlist. Het is een hit, dat is duidelijk. En vooral bij jullie...

De titel

Maar hoe erg is die tekst dan eigenlijk? Nou, erg! Tipje van de 3FM-redactie: google niet de titel van dit nummer in combinatie met het woord seks. Of wel. Als dat je ding is. Prima, we don't judge :) En op een of andere manier krijg je continu de suggestie: bedoelt u misschien tight snooki? Nee... Dat bedoel ik niet.

Tight Nooki. Wat is dat? 'Nooki' staat voor voor seks, maar in dit geval specifiek voor het vrouwelijk geslachtsdeel. En daarvan dan de strakke variant. Titel: check!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De songtekst

Hier wat passages uit het prachtige sprookje dat 'Tight Nooki' heet.

"Boom boom clap on it
Make you boom boom clap on it
Make you boom boom clap on it
Hop on the dick then dab on it

Pussy so tight might make me bust in it
I wanna lick the juicy fruit then you bust a nut

Pussy tight tight as my clique
Put it in down as my fist

Nooki upon the right, nooki upon your top lip"

And so it goes on and on and on... We houden ervan en jullie blijkbaar ook en daarom blijven we 'm gewoon lekker draaien!

Ster advertentie
Ster advertentie