3FM nieuws

Nieuwe namen Where The Wild Things Are 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe namen Where The Wild Things Are 2015

Er zijn acht nieuwe namen voor Where The Wild Things Are bekendgemaakt. Onder andere Death From Above 1979, Jacco Gardner en Afterpartees zijn aan de line-up van het festival toegevoegd.

Van 6 tot 8 maart 2015 is het weer tijd voor het driedaagse festival Where The Wild Things Are. De organisatie maakte woensdag 5 november acht nieuwe namen bekend, waaronder Death From Above 1979, Jacco Gardner en Afterpartees.

Nieuwe namen

Where The Wild Things Are maakte op 9 oktober de eerste namen voor de derde editie van het festival bekend. Onder andere Fink, Jungle en Oscar and The Wolf werden aan de line-up toegevoegd. En nu komen daar Death From Above 1979, Jacco Gardner, Afterpartees, Panda Bear, Ex Hex, Krill, Vaudou Game en Nouveau Vélo bij. Daarnaast is ook de randprogrammering uitgebreid. Zo worden er in het weekend colleges gegeven door The School of Life en er zullen 3voor12 sessies plaatsvinden.

Where The Wild Things Are

Where The Wild Things Are is een driedaags festival in een bungalowpark vol alternatieve muziek. De line-up is een bonte en uitdagende verzameling van rammelde gitaren, indie electronica en avontuurlijke popmuziek. Je kunt er ook films kijken, bowlen en zwemmen in een tropisch zwembad. Vorig jaar stonden onder andere Franz Ferdinand, Boy & Bear en Jon Hopkins op het festival. De komende editie van het festival vindt plaats van 6 tot 8 maart 2015 op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde.

Aftermovie 2014

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie