3FM nieuws

Paul Sinha is 3FM Serious Talent!

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul Sinha is 3FM Serious Talent!

Paul Sinha, hiphop-artiest uit Deventer, is uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en daarmee de hele maand te horen op 3FM.

De uit Deventer afkomstige Paul Sinha staat op het punt om met zijn dansbare hiphop zijn stempel op de Nederlandse muziekwereld te drukken.

‘Nu Gaan’

Iedereen die ‘7 Dagen’ van Paul kent en vet vindt, kan zich vast ook helemaal vinden in zijn nieuwste single ‘Nu Gaan’. Hoewel deze track een stuk rustiger is, is het met de poppy sound en mooie beats een ‘echte’ Paul Sinha.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom Paul Sinha?

Omdat Paul awesome is, en omdat hij uit Deventer komt. Dat laatste is natuurlijk een grapje, al is Deventer wel heel cool. Deze gast maakt muziek die helemaal van nu is, maar ook heel eigen. Hij maakt zijn eigen beats, en zingt daar graag bij en ook akoestisch stelt hij niet teleur. Zijn liedjes blijven hangen, en op het podium maakt hij er een feestje van! Kortom: wat wil je nog meer?

Voor wie is Paul Sinha?

Paul Sinha is voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen die houden van dansbare urban-pop. Zijn gevoelige teksten, lekkere beats en guitige koppie maken dat wij zeker weten dat hij dit jaar heel groot gaat worden. Hij produceert zijn eigen tracks, waardoor hij echt zijn eigen stijl neerzet. Paul Sinha is de nieuwste ster aan het Nederlandse hiphop-firmament en dat met zijn twintig lentes jong!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil je Paul Sinha graag live zien? Goed nieuws! Hij staat zaterdag op het 3FM Serious Talent-podium op Noorderslag.

Ster advertentie
Ster advertentie