3FM nieuws

Bang bang! DeWolff live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Bang bang! DeWolff live bij Giel

Gewapend met scheurende gitaren, denderende drums en soulvolle stemmen bracht de driekoppige rockband DeWolff woensdag 17 september een bezoekje aan Giel.

De heren van DeWolff brachten in mei 2014 hun nieuwste album Grand Southern Electric uit. De broertjes Pablo & Luka van de Poel en Robin Piso kwamen die maand meteen de titeltrack bij Giel spelen en woensdag 17 september kwamen ze terug voor meer.

Grand Southern Electric

Grand Southern Electric is de opvolger van DeWolff IV, dat in 2012 uitkwam. Het nieuwe album is minder experimenteel en bevat meer traditionele rock 'n' rol. De vijfde plaat is opgenomen in Amerika en geproduceerd door Mark Neill, die bekend is van het produceren van het album Brothers van The Black Keys. Frank van der Lende kon al geen genoeg van DeWolff krijgen en benoemde het nummer 'Evil Mothergrabber' tot zijn DJ Favourite.

DeWolff live bij Giel

Naast de track 'Ride With You' deden de jongens van DeWolff ook een verrassende Mega Top 50-cover: 'Bang Bang' van Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj. Beelden volgen snel!

DeWolff - 'Ride With You'

De Wolff covert 'Bang Bang'

DeWolff - 'Sattilla no. 3'

Het gaat goed met DeWolff

Ster advertentie
Ster advertentie