3FM nieuws

Domien grijpt net naast Hittegolf Hunk Award

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien grijpt net naast Hittegolf Hunk Award

Zoveel sexiness in één man. Het komt maar zelden voor, maar Domien heeft het. Wat hij nog steeds niet heeft is de titel 'Hitkrant Hittegolf Hunk'.

Update: Domien heeft een goed gevecht gehouden, maar uiteindelijk is Ruud Feltkamp de Hittegolf Hunk van 2011. Het nieuws werd in de show van Frank en Timur bekend gemaakt. Het was even een domper maar er was ook goed nieuws voor Domien. Aardig als Frank en Timur zijn, ahum, hebben ze een troostprijs voor hem geregeld. Hij krijgt een heel artikel in meidenblad Tina.

Tot nu toe greep Domien steeds naast de prijzen. De massa had zijn sexappeal nog niet opgemerkt, maar daar is verandering ingekomen sinds hij er @work van heeft gemaakt. En met de hulp van zijn vriendjes van de radio, Coen en Sander, kan het niet uitblijven dat hij als centerfoldposter boven duizenden bedden komt te hangen.

Hitkrant Hittegolf Hunk Domien?

Jaarlijks organiseert de Hitkrant een lekker boys verkiezing en Domien is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de titel Hitkrant Hittegolf Hunk. Vorig jaar was Domien er dichtbij, dus dit jaar wordt alles uit de kast gehaald om hem aan de titel te helpen.

Ster advertentie
Ster advertentie