3FM nieuws

Junkie XL live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Junkie XL live bij Giel

Junkie XL stond maandagochtend 15 oktober gewapend met zijn deuntjes achter de draaitafels, live bij Giel.

Junkie XL heeft vier jaar geen studioalbum uitgebracht. Maar gelukkig hoeven zijn fans niet lang meer te wachten. Op 12 oktober kwam zijn zesde studioalbum Synthesized uit. De Nederlandse DJ een paar dagen later bij Giel in de studio om zijn nieuwste muziek te laten horen. Hij zijn single 'Gloria' horen en als bonustrack mixte hij de muziek van Moby en Depeche Mode. Check de beelden hieronder!

De tracks op Synthesized zijn energiek

De Nederlandse DJ en producer, biedt met zijn nieuwste album Synthesized een breed assortiment van muzikale producties. Volgens Junkie XL barst de plaat van de energie en is het een mooie mix geworden van akoestische en elektronische muziek. "Af en toe heeft het iets weg van een omgevallen platenkast," zegt de DJ. Junkie XL haalde voor zijn nieuwe album deels inspiratie uit de muziek van de Amerikaanse rockband ZZ Top.

3FM Presents: ADE

Junkie XL staat vrijdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) in het Concertgebouw in Amsterdam. Een keer geen klassiek in de concertzaal dus, maar elektronische deuntjes. 3FM zendt zaterdag 20 oktober vanaf 22.00 uur live uit vanaf ADE. Luisteren dus!

Junkie XL - 'Gloria'

Junkie XL masht Moby en Depeche Mode

Ster advertentie
Ster advertentie