3FM nieuws

Vampire Weekend bowlt met Steve Buscemi

  1. Nieuwschevron right
  2. Vampire Weekend bowlt met Steve Buscemi

Er zijn weer nieuwe pijnlijk hilarische promovideos opgedoken voor het door Steve Buscemi geregisseerde concert van Vampire Weekend.

Het aankomende optreden van Vampire Weekend, op 28 april 2013 in New York, wordt groots aangepakt en is ook wereldwijd live te volgen op VEVO en YouTube. De mannen van de band hebben acteur en regisseur Steve Buscemi gevraagd voor de regie van het concert. Steve neemt niet alleen zijn taak als regisseur zeer serieus, hij gooit ook zijn acteerskills in de strijd, om het live gestreamde optreden te promoten.

Promovideo voor concert Vampire Weekend

Eerder dook er al een even tenenkrommend als hilarische promoclip op, waarbij Steve zogenaamd voor het eerst kennismaakt met de vier bandleden van Vampire Weekend terwijl ze aan het repeteren zijn. En nu zijn er nog twee videos bijgekomen.

Vampire Weekend en Steve Buscemi gaan bowlen

In een van de nieuwe clips stapt Steve met megafoon in een open bus in New York en roept hij het concert om. In de andere video neemt Steve Vampire Weekend mee naar een bowlingbaan in New York. Dat is vertrouwd terrein voor Steve, die o.a. een glansrol in de cultfilm The Big Lebowski op zijn CV heeft staan. Onderweg naar de baan en terwijl ze er zijn, wordt er vooral door Steve actief geflyerd.

Steve Buscemi en Vampire Weekend promovideo's

Bekijk de clip hieronder. Check ook zeker in 'episode 2' de alles behalve subtiele Lebowski-quote van drummer Chris, rond 4:10 minuut, en de reactie van Steve daarop.

Ster advertentie
Ster advertentie