3FM nieuws

QOTSA, The Script en Triggerfinger op Pinkpop 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. QOTSA, The Script en Triggerfinger op Pinkpop 2013

Pinkpop heeft drie nieuwe namen bekend gemaakt; Queens Of The Stone Age, The Script en Triggerfinger staan in 2013 op het festival in Landgraaf.

Het was al bekend dat festivalbaas Jan Smeets met Queens Of The Stone Age in onderhandeling was. Ze zijn er inmiddels uit; de Amerikaanse mannen komen naar Landgraaf. Het wordt de vierde keer dat de band rondom frontman Josh Homme op Pinkpop staat.

The Script en Triggerfinger bevestigd

The Killers, waarmee het festival ook in onderhandeling is, zijn nog niet bevestigd. Wel kan de organisatie twee andere grote namen bekend maken. De Britse band The Script, o.a. bekend van de hit 'For The First Time' en de samenwerking met will.i.am 'Hall Of Fame', staat op Pinkpop 2013. En de Belgische rockers van Triggerfinger, a.k.a. 'the loudest band in Antwerp', zijn er ook bij op het driedaagse festival.

Green Day sluit Pinkpop 2013 af

Pinkpop vindt in 2013 plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni. De kaartverkoop voor het festival gaat eind februari van start. Eerder kon de organisatie al bekend maken dat Green Day het festival op zondag zal afsluiten.

Ster advertentie
Ster advertentie