3FM nieuws

Afstand Neude Bukavu gehaald

  1. Nieuwschevron right
  2. Afstand Neude Bukavu gehaald
Op woensdag 21 december om 23.27 is het gelukt. De 6463 km die De Neude van Bukavu scheiden zijn afgelegd. 3 dagen
Op maandag dachten de 3 DJ’s nog dat het moeilijk zou worden om deze afstand te halen binnen 6 dagen, echter 3 dagen bleken genoeg.

Bonus
Op het halen van de afstand stond een bonus, bijeen gebracht door 3FM luisteraars. De bonus bedraagt: 32.678 euro. Dit bedrag wordt nu meegeteld in de opbrengst tot nu toe.

BeneFietsers
Inmiddels zijn de BeneFietsers weer in het zadel geklommen om richting De Neude te gaan fietsen. Hopelijk zijn de 3FM luisteraars zo vrijgevig om opnieuw een bonus te zetten op het halen van de 6463 km.

Mail je bedrag
Wij roepen nu jullie, de luisteraars van 3FM en kijkers van Ned. 2, nu op om een bedrag te beloven als die afstand daadwerkelijk gehaald wordt. Een soort sponsorloop dus, maar dan op de fiets (en je bedrag staat vast!)

Dus mail ons met de mededeling: Ik beloof dat ik TIG EURO stort als het de DJ’s lukt om de fietsen de afstand van 6463 km van de terugweg van Bukavu richting de Neude af te laten leggen.

Mail naar 6463kilometer@3fm.nl.

PS. Het geld moet pas gestort worden als de volledige 6463 kilometers gehaald zijn, anders helaas niet hebben de DJ’s gefaald. De heenweg is ze gelukt, zal de terugweg ook slagen?

Je krijgt een mail met wat je precies moet doen.
Ster advertentie
Ster advertentie