3FM nieuws

Coldplay speelt 'O O Den Haag'

  1. Nieuwschevron right
  2. Coldplay speelt 'O O Den Haag'

Coldplay zong donderdagavond het beroemde nummer 'O O Den Haag' op het Malieveld voor bijna 65.000 fans.

De sfeer zat er donderdagavond goed in op het Malieveld in Den Haag. Halverwege het concert van bijna twee uur startte de band het beroemde nummer 'O O Den Haag' van Harrie Jekkers. Het publiek ging uit zijn dak! Check het fragment onderaan het bericht.

Coldplay geeft spetterende show

Alles werd uit de kast getrokken om een spetterende show neer te zetten. Het publiek kreeg bij binnenkomst gekleurde polsbandjes die licht gaven, er werd confetti de lucht in gespoten en vrolijk gekleurde ballonnen dansten over het publiek.

Chris Martin krijgt publiek moeiteloos mee

Chris Martin en zijn band wisten het publiek weer moeiteloos mee te krijgen. "Goedenavond, het is fantastisch om hier te zijn," zei de zanger in bijna foutloos Nederlands. "Ik heb geruchten gehoord dat jullie het beste publiek aller tijden zijn," vervolgde hij in zijn moedertaal. "Dus zullen wij vanavond de beste show ooit neerzetten!"

Coldplay zingt 'O O Den Haag'

Update: We hebben nu ook beelden van Chris Martin die 'O O Den Haag' zingt!

3FM zendt Coldplay live uit

Het concert van Coldplay werd live uitgezonden door 3FM. Luisteraars konden na afloop hun favoriete Coldplay-nummers aanvragen bij Roosmarijn Reijmer in 3VOOR12RADIO. Check hieronder het filmpje van een luisteraar die niet geloofde dat 'O O Den Haag' werd gespeeld door Coldplay.

Ster advertentie
Ster advertentie