3FM nieuws

Verse toevoegingen vanuit de Haagse Invasie op 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Verse toevoegingen vanuit de Haagse Invasie op 3FM!

Elke week voegen we nieuwe muziek toe aan de playlist en houden 'm op die manier lekker fris. Deze week met een Haagse invasie: Goldband en DI-RECT. Maar daarnaast hoor je natuurlijk ook de grote namen als Lewis Capaldi en The Japanese House.

HAAGSE INVASIE

Dat ze in Den Haag muzikaal zijn, wisten we al wel. Denk daarbij aan Golden Earring, Anouk, Harrie Jekkers, Jett Rebel (geboren in Den Haag) en natuurlijk DI-RECT. Ze gaan inmiddels al een jaar of 20 mee en zouden het jubileum eind oktober vieren in Rotterdam Ahoy met een grote show. Maar zoals we allemaal weten gooit het coronavirus vooralsnog roet in het eten en is de show verplaatst naar 2021.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toch houdt dat de band niet tegen om het nieuwe album binnenkort uit te brengen. Deze week krijgen we al een voorproefje met de nieuwe single 'Color', waarop de band zichzelf weer opnieuw lijkt te ontdekken. Vanuit een bad van synthesizers horen we frontman Marcel met z'n kenmerkende stem en begint de track op gang te komen.

De vibe van het nummer doet denken aan Editors en misschien zelfs een beetje The War On Drugs. Gewoon goeie muziek voor een roadtrip dus. Voor de rest moet je 'm echt zelf maar gaan luisteren, of 3FM aanzetten natuurlijk!

HAAGSE INVASIE PART II

De tweede golf van de Haagse invasie komt vanuit de new kids on the block: Goldband. Je hoorde ze al langskomen met 3FM Megahit 'De Wereld' én waren meerdere malen te gast in de 3FM Live Box. De Haagse stukadoors ontmoetten elkaar met de troffel in de hand, maar deelden een gezamenlijke passie voor muziek.

Na verpletterende shows op Wildeburg, Lowlands en Noorderslag knallen de heren de muziekscene van Nederland in en lijken niet meer weg te gaan. Want met 'Ja Ja Nee Nee' levert Goldband weer een dijk van een plaat af.

De track gaat over onbeantwoorde liefde, doorzettingsvermogen en uiteindelijk het bij elkaar komen van twee geliefden. Natuurlijk wel op een gewenste manier, maar dat kan haast niet anders met deze lieve jongens.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The japanese house

Mocht je nou fan zijn van The 1975 dan ken je deze act misschien al wel. Ze deed namelijk het voorprogramma tijdens de wereldtournee van The 1975: The Japanese House.

Samen met Justin Vernon (die trouwens ook al samenwerkte met Taylor Swift en een track uitbracht met Bruce Springsteen) maakte ze 'Dionne'. Een track die doet denken aan het rustige werk van The 1975, maar ook goed valt bij fans van King Princess.

Meer nieuwe muziek?

Wil je nou écht niets missen, abonneer je dan op de 3FM Laat Je Horen playlist op Spotify. Of zet gewoon je radio aan. Kan ook!

Ster advertentie
Ster advertentie