3FM nieuws

En de Zilveren Harp gaat naar....

  1. Nieuwschevron right
  2. En de Zilveren Harp gaat naar....
{l}Peter Pan Speedrock{/l}, {l}Spinvis{/l} en {l}Tasha's World{/l}! Alledrie de bands treden op tijdens het Harpengala op 10 februari onder begeleiding van het Nederlands Metropole Orkest. De Zilveren Harp is als aanmoedigingsprijs bedoeld voor veelbelovende scheppende en/of uitvoerende kunstenaars die reeds op succesvolle wijze hebben bijgedragen aan de promotie van muziek en teksten van Nederlandse componisten en auteurs. De Zilveren Harp werd in 1969 voor het eerst uitgereikt.

Nu dus ook een Zilveren Harp voor {l}Peter Pan Speedrock{/l}, {l}Spinvis{/l} en {l}Tasha's World{/l}, van harte allemaal! Jerney Kaagman zelf maakte de winnaars bekend tijdens Claudia d'r Op, live op 3FM.

De jury bestond dit jaar uit Arjen Davidse (NPI), Jeroen Munte (De Volkskrant), Manuela Kemp (RTL), Corné Klijn (TROS), Werner Schlösser (iMediate), Henkjan Smits (Talenscout B.V.) en Jack Spijkerman (VARA). Jury voorzitter was Sieb Kroeske van MegaMedia.

De Zilveren Harpen worden dinsdag 10 februari aanstaande tijdens het Harpen Gala door de winnaars in ontvangst genomen. Je hoeft niets te missen, want het hele gala wordt vrijdag 13 februari uitgezonden. Om 20:00 uur begint Radio 2 met de Gouden Harpen uitzending. Tot 22:00 uur want dan neemt 3FM het roer over. {l}Marc Stakenburg{/l} neemt je mee naar de uitreiking van de Zilveren Harpen.
Ster advertentie
Ster advertentie