3FM nieuws

Orange Skyline komt met mini-album

  1. Nieuwschevron right
  2. Orange Skyline komt met mini-album

3FM Serious Talent band Orange Skyline brengt volgende maand hun nieuwste visitekaartje An Introduction uit.

(Foto: Ben Houdijk)

Met twee EP's en het fijne 'I Don't Mind' als wapenfeiten willen de Groningse indie-rockers van Orange Skyline de wereld laten zien wat ze nog meer in huis hebben. Voor An Introduction pakken ze daarom uit met niet vier, niet vijf, maar zes nieuwe nummers!

The bigger picture

De mannen doken de studio in om aan nieuwe muziek te werken, maar ook om het achterliggende idee verder uit te diepen. De band refereert vaak naar het verhaal van de Franse Gallimard pocketboekjes uit de jaren zestig, waarvan de stijl nu terug te vinden is in de cover art. Leadzanger Stefan van der Wielen over An Introduction:

"We zien het mini-album als een avontuur, waarvan de gevarieerde nummers fungeren als hoofdstukken die een verhaal vertellen."
- Stefan van der Wielen

Tijd voor een tour

De release van An Introduction vindt plaats op 11 september, tijdens een CD presentatie in De Oosterpoort in Groningen. De band is ook rondom deze release lekker vaak live te bewonderen, ze gaan namelijk met 3FM Serious Talent on Tour verschillende poptempels langs! En laat je daar nu net kaarten voor kunnen winnen...

Leer meer

Wil jij weten waarom de mannen de muziek in wilden? En ben je benieuwd waarom hun nummers eigenlijk over kaassouflés gaan? Check onze docu:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie