3FM nieuws

Mattanja Joy Bradley live in Vroeg of Laat Perez

  1. Nieuwschevron right
  2. Mattanja Joy Bradley live in Vroeg of Laat Perez

Oud-Serious Talent Mattanja Joy Bradley speelde in de nacht van maandag op dinsdag live in Vroeg of Laat Perez.

Mattanja Joy Bradley is een singer-songwriter met een voorliefde voor blues en soul. De brutale Brabantse wist zichzelf binnen te bluffen op een festival op het Caribische eiland St. Lucia, waar ze vervolgens als voorprogramma van Amy Winehouse speelde. Met haar band Bradley's Circus nam ze het album Bang Bang Wa Wee's op in Amerika. Haar eerste eigen single 'Beautiful Imperfections' verscheen in april 2012 en leverde haar de titel 3FM Serious Talent op.

Mattanja Joy Bradley live in Vroeg of Laat Perez

Mattanja Joy Bradley kwamt in de nacht van maandag 13 mei op dinsdag 14 mei langs bij Ingrid Perez om een paar nummers live ten gehore te brengen op de Speelplaats bij 3FM. Speciaal voor alle truckers had Mattanja een verrassing in petto!

3FM Serious Talents on Tour 2013

Ingrid heeft mazzel dat Mattanjatijd heeft weten te maken in haar drukke schema! Ze reist in mei en juni namelijk ook nog eens door het land met The New Shining. Beiden bands werden eerder al uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en reizen daarom als 3FM Serious Talents on Tour door het ganse land. Benieuwd waar ze allemaal komen?

>> 3FM Serious Talents on Tour data

Mattanja Joy Bradley - 'Wake Me Up'

Mattanja kwam 12 april ook langs bij Giel. Ze speelde toen onder andere 'Wake Me Up':

Ster advertentie
Ster advertentie