3FM nieuws

The Chainsmokers delen emotioneel bericht na dood van fan

  1. Nieuwschevron right
  2. The Chainsmokers delen emotioneel bericht na dood van fan

Hun piemels meten, zoveel mogelijk pussy scoren en lekker muziek maken. Dat klinkt wel als The Chainsmokers. Maar, verrassing: er zit dus ook een zachte kant aan de boys. Zij waren erg emo nadat een fan het leven verliet.

Andrew en Alex, de gekke boys die wij kennen als The Chainsmokers, hebben ons laatst geblessed met gedachten over hoe waardevol het leven is. Alex deelde dit bericht met de wereld nadat hij en Andrew een bericht kregen van een fan. Zijn vriend heeft de strijd tegen kanker verloren.

Show in Londen

De twee fans zouden de show van The Chainsmokers bijwonen in Londen, maar de ziekte zorgde ervoor dat de twee boys niet meer aanwezig konden zijn. De vriend van de zieke jongen vroeg The Chainsmokers of zij een 'feel-good' filmpje voor hem wilden maken.

Dit deden zij meteen en een dag nadat de jongen het filmpje had ontvangen, was hij er niet meer.

"We sent one and said we would be back and next time around and he would be healthy, he would be rocking side stage with us". - The Chainsmokers

Positiviteit

Het bericht van overlijden raakte de heren zo erg, dat zij dit deelden via social media. In het bericht dat zij online plaatsten vroegen zij iedereen om iets aardigs voor een ander te doen, ook al is dat maar een klein gebaar.

"So today just think about how much better it is to go that little bit extra and do some something positive". - Alex

Lees het ontroerende en tegelijkertijd positieve bericht hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie