3FM nieuws

'Breathing' is de nieuwe single van Oscar And The Wolf

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Breathing' is de nieuwe single van Oscar And The Wolf

De track is nog niet eens uit of Domien belde al met zanger Max Colombie om te kletsen over het nieuwe werk dat eraan komt.

'Breathing'

"Ik heb hier al het hele weekend zoveel zin in," vertelt Domien aan Max als ze elkaar in de ochtendshow spreken. Het is vroeg voor de zanger aangezien hij gisteren een feestje had wat hem met een kleine kater achterliet. Maar het is natuurlijk nooit te vroeg om over het aankomende album van de band te praten.

"Het maken van het album liep allemaal een beetje uit waardoor er helaas wat shows opgeschoven moesten worden. Dat was heel jammer, maar nu is het album eindelijk helemaal af." - Max

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oscar And The Wolf op Tomorrowland?!

Volgende week zien we de band al terug op Down The Rabbit Hole, maar dat is niet het enige festival dat ze gaan doen. De band staat ook op Tomorrowland. Tomorrowland? Tomorrowland! Het grootste dancefestival van Europa? Jep! Hoe zit dat dan?

"Ja, dat is inderdaad een beetje raar haha. Het festival wilde hun horizon een beetje verbreden op gebied van live-bands. Dus dat wordt heel interessant. We gaan ook gewoon onze normale set spelen." - Max

Releasedatum

We zijn benieuwd hoe dat wordt ontvangen door de pompende danceliefhebbers! 'Breathing' komt vanavond klokslag middernacht uit en is dus de eerste single van het tweede album van Oscar And The Wolf dat op 29 september uitkomt.

Hier alvast een kleine preview van 'Breathing'

Ster advertentie
Ster advertentie