3FM nieuws

Nieuwe Blur-single

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe Blur-single


Ondanks de drukte wilde Damon Albarn kijken of de magie er nog was met zijn oude bandmaten van Blur. En zie hier... een nieuwe single.

Als we de Britse roddelkrant The Sun mogen geloven - en voor het gemak doen we dat even - komt er heel binnenkort een nieuwe single van Blur uit. Dat is voor het eerste in zeven jaar!

No Distance Left To Run

Een paar maanden geleden brachten Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James en Dave Rowntree nog een documentaire uit over de rise en fall van de überpopulaire britpoprockgroep, getiteld No Distance Left To Run. 'Een bron' vertelt ons nu dat Damon er door de drukte met Gorillaz helemaal niet zat te wachten om een nieuwe single op te nemen.

Magie

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De bron van The Sun: 'But he couldn't resist seeing if the magic was still there with his old chums. And it was.' Als het goed is komt er een 7" single uit in een oplage van 1000. Dat moet al héél binnenkort komen en dat allemaal voor de Record Shop Day, want aan platenzaken hebben ze zo veel te danken.

UPDATE: Platenlabel Rough Trade bevestigt het gerucht en vertelt dat het zelfs twee nummers zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie