3FM nieuws

Geen problemen binnen Kings Of Leon?

  1. Nieuwschevron right
  2. Geen problemen binnen Kings Of Leon?

'Geen van de bandleden hoeft naar een afkickkliniek', volgens de moeder van de bandleden.

Als we de Betty Ann Murphy (moeder van Caleb, Jared en Nathan Followill en tante van Mathew Followill) mogen geloven, dan gaat het goed komen met Kings Of Leon. Betty Ann belooft dat de tijdelijke pauze niet het eind van de band betekent en dat haar jongens sterker dan ooit zullen terugkomen.

Moeder ontkent geruchten over verslaving binnen KOL

Het Amerikaanse Star's Magazine meldt dat Betty Ann het volgende over haar kids gezegd heeft: "They'll be back better than ever. It's not the end of the band." Ook lacht ze de geruchten over een alcoholverslaving van zoon Caleb en de rest van de Followill-mannen weg met de volgende woorden: "Sometimes they all drink more than they should - they're young men and go on a binge. None of them need rehab".

Kings Of Leon cancelt tour

Beth Ann reageert hiermee op eerdere berichten over problemen binnen de band, die in de media opdoken nadat de complete Amerikaanse tour van Kings Of Leon werd afgezegd. De officiële verklaring daarvoor was dat frontman Caleb stemproblemen had en last had van uitputtingsverschijnselen. Maar de beelden van het laatste concert en de tweets van Jared doen vermoeden dat er meer aan de hand is.

>> Meer over strubbelingen binnen Kings Of Leon

Ster advertentie
Ster advertentie