3FM nieuws

Kurt Cobain en Michael Jackson zijn dood... toch?

  1. Nieuwschevron right
  2. Kurt Cobain en Michael Jackson zijn dood... toch?

Halloween is anderhalve maand te vroeg. Ineens ziet de wereld dode rock- en popsterren rondlopen!

Sommigen mensen zijn hun hele leven op zoek naar UFO's, anderen zijn ervan overtuigd dat elfjes en kabouters echt bestaan (hallo IJsland) en weer anderen wijden hun leven aan het opsporen van niet-echt-dode artiesten. Voor die laatste hobby is september blijkbaar de perfecte maand, want zowel Kurt Cobain als Michael Jackson zijn gespot. Kijk en huiver.

Nirvana: "Ja hoor jongens, Kurt leeft nog"

Nirvana-frontman Kurt Cobain overleed in 1994. Hoewel zijn overlijden de boeken inging als zelfmoord, weigert een grote groep mensen dat tot op de dag van vandaag te geloven. Zo dook er recentelijk een filmpje op uit 2012 waarin de Peruviaanse Raamiro Savedra tijdens een talentenjacht Nirvana's 'Come As You Are' covert. Je voelt 'm al aankomen: een paar Nirvana-fans zijn er heilig van overtuigd dat dit niet Raamiro was, maar Kurt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nirvana was deze onzin helemaal zat en postte een met sarcasme doordrenkte complottheorie op Facebook.

"It is true, Kurt is alive. He needed time to learn to play the guitar with his right hand. Finding left-handed guitars is not easy. We are so happy to have him back and forgive him for all of the sadness that we have held so deeply in our hearts."

Juist. Zó deal je met dat soort shit.

Michael Jackson, de lifter

Is it a bird? Is it a plane? Is it Michael Jackson of een gewoon een berg kleding? Paris Jackson, de dochter van, postte op 4 september een foto van zichzelf in de auto. Een rommelige auto vol dekentjes, kleding en nou ja... zooi.

Maar als je op zoek bent naar de King of Pop, zie je overal iets in. Eén gekkie maakte een dramatisch filmpje waarin je door het verlichten van de foto Michael zou zien zitten (check het op 0:55).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tuurlijk joh. Is goed. Ga zo door, internet! Michael en Kurt zitten vast met een drankje in de zon op dat ene eiland samen met David Bowie, Prince, John Lennon en Amy Winehouse.

Ster advertentie
Ster advertentie