3FM nieuws

Franks Tattoofest

  1. Nieuwschevron right
  2. Franks Tattoofest

Een gelukkige luisteraar kreeg een gratis tattoo tijdens het allereerste enige echte Tattoofest van Frank!

Tatoeages, tatoeages en nog meer tatoeages! Franks radioshow stond 19 september helemaal in het teken van deze permanente lichaamsversiering. Je hoorde o.a. toffe tattoo-verhalen van bekende Nederlanders en luisteraars, waaronder Eric Corton.

Eric Corton zette zijn eerste tattoo bij een thuisprikker

Op zeventienjarige leeftijd had Eric de behoefte aan inkt in zijn dermis (de huidlaag waarin de inkt geprikt wordt). Hij liet zijn eerste tattoo in de jaren tachtig zetten, bij een Arnhemse thuisprikker:

En er staan nog véél meer eeuwige inktplakkers op zijn lijf. Rozen op z'n armen, een pin-up, dobbelstenen met lucky number seven erop. Waarom die plaatjes en wat is zijn lievelings?

Gratis tattoo voor Marleen

Er werd die nacht (van donderdag 18 op vrijdag 19 september) ook een tattoëerder aan het werk gezet. Frank gaf namelijk gratis een tatoeage weg aan één gelukkige luisteraar. En wel aan de gene met het allertofste idee voor een tattoo. Dat werd Marleen.

Giel zet tattoo bij Frank

Frank heeft zelf ook de nodige ervaring met inkt. Tijdens het Tattoofest kwam er een gekwalificeerde tattoëerder naar de studio, maar waaghals als Frank is, liet hij eerder dit jaar Giel losgaan op zijn voet. Tattoo Gieltje versierde Franks voet met het woord 'Wasted'.

>> Luister de Tattoofest uitzending terug

Ster advertentie
Ster advertentie