3FM nieuws

3FM-dj Wijnand heeft dé Spaanse zomerhit meegenomen van vakantie

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Wijnand heeft dé Spaanse zomerhit meegenomen van vakantie

Na vier welverdiende vakantieweken zijn Rob & Wijnand weer terug op de radio! Allebei de mannen hebben een heerlijke tijd achter de rug, al blijf je als radio-dj toch altijd een beetje aan het werk. Zo heeft Wijnand een echte zomerhit ontdekt in Spanje, maar of Rob overtuigd is... Beoordeel zelf hieronder!

'Maníaca'

In de hitlijsten zie je steeds vaker dat oude nummers uit de jaren negentig of de zeroes teruggehaald worden om er vervolgens een nieuw sausje overheen te gooien. Denk hierbij aan 'Im Good (Blue)' van David Guetta en Bebe Rexha, een duidelijke copy van het nummer 'Blue' van Eiffel 65. Zo gebruikt Abraham Mateo ook een oude plaat voor zijn nieuwste zomerhit 'Maníaca', het lijkt namelijk verdacht veel op het nummer Maniac van Michael Sembello.

Wijnand is op vakantie groot fan geworden van het nummer vertelt hij: "Ik heb deze plaat helemaal grijs gedraaid, opgeven moment was mijn zwager er helemaal klaar mee." Rob daar in tegen kiest liever voor het origineel, Rob: "Ja, je kan toch net zo goed het origineel spelen? Het is gewoon precies hetzelfde."

Beoordeel zelf en check het fragment hieronder:

Video niet beschikbaar

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie