3FM nieuws

Green Day-frontman in rehab

  1. Nieuwschevron right
  2. Green Day-frontman in rehab

Billie Joe Armstrong van Green Day wordt behandeld voor een verslaving na ‘festival meltdown’.

De mannen van Green Day schreven zondag op hun website dat zanger Billie Joe zich laat behandelen voor een verslaving. Uit het bericht is af te leiden dat de aanleiding voor deze drastische stap een incident is, dat een paar dagen daarvoor plaatsvond op een festival.

Billie Joe is fucking boos

Green Day stond afgelopen vrijdag (21 september) op het iHeart Radio Music Festival in Las Vegas. Billie werd daar flink pissig op het moment dat een groot bord achter in de zaal aangaf dat ze nog één minuut hadden om te spelen. Hij was het er overduidelijk niet mee eens en dat liet hij 'fucking' merken ook. Hij ging los op de organisatie die hij beschuldigde van het inkorten van het optreden.

'Ik ben fucking Justin Bieber niet'

Billie uitte zijn onvrede met de nodige krachttermen waaronder heel veel 'fucking'. Zo schreeuwde hij 'I've been around since fucking nineteen eighty-fucking-eight' en 'I'm not fucking Justin Bieber, you motherfuckers'. Aan het einde van zijn tirade smeet Billie zijn gitaar op de grond en verdween van het podium. Bekijk de beelden onder aan het bericht.

Optreden uitgesteld

Deze week komt het eerste deel van Green Days albumtriologie ¡Uno!, ¡Dos! en ¡Tré! uit. Als gevolg van Billies opname in een afkickkliniek, moet de band tot hun spijt meerdere promotionele optredens rondom de albumrelease afzeggen.

>> Meer over album ¡Uno!

Billie Joe Armstrongs tirade op iHeart Radio Music Festival

Ster advertentie
Ster advertentie