3FM nieuws

Docu The Black Keys wordt 'buddy komedie'

  1. Nieuwschevron right
  2. Docu The Black Keys wordt 'buddy komedie'

De regisseur van het project verklapt dat het een documentaire wordt over de 'bromance' tussen de twee bandleden.

Noah Abrams is filmmaker en goede vriend van Patrick Carney en Dan Auerbach, die samen weer beter bekend zijn als The Black Keys. Noah heeft het duo gewapend met een camera gevolgd voor een nieuwe documentaire. De regisseur vertelt aan Spin.com dat hij niet van plan is om de twee muzikanten als rockgoden neer te zetten. Hij omschrijft het vooralsnog titelloze project als "a buddy comedy with perhaps the greatest soundtrack of all time."

Docu The Black Keys over vriendschap

In veel muziek documentaires wordt er te veel geprobeerd om de mensen cool te laten lijken, vindt Noah. Dat gaat in zijn film niet gebeuren. Zijn verhaal gaat over de bijzonder hechte en hilarische vriendschap tussen Patrick en Dan. "I'm fortunate enough to know both these guys pretty well and their relationship is pretty incredible and very funny."

"The comedy is usually endless with those two."

De regisseur is al met het rockduo op pad sinds ze in januari zijn begonnen aan hun wereldtour rondom hun nieuwste album El Camino. Noah over zijn 'on the road' ervaring met de band: " We've gotten some amazing footage so far. For as big as these guys are now they're still two guys from Akron. The comedy is usually endless with those two."

Ster advertentie
Ster advertentie