3FM nieuws

3FM Serious Talent Mondae op Sencity

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talent Mondae op Sencity

Oud-Serious Talent Mondae speelt zaterdag 8 maart op Sencity in Arnhem.

Mondae is een band bestaande uit drie studenten van het Amsterdamse Conservatorium. Ze maken opzwepende popliedjes met invloeden uit de dancemuziek. Je hoort en ziet de band zaterdag 8 maart live op Sencity in Arnhem.

Mondae is 3FM Serious Talent

Wat goed is, komt snel en daar kun je dan ook maar beter van het begin af aan bij zijn. De officiële video van Mondae's eerste single moet nog worden uitgebracht, maar de drie heren gaven al wel een voorproefje van het nummer 'Sunglasses' op YouTube. Dat zag er zo veelbelovend uit dat het Mondae in augustus 2013 de titel 3FM Serious Talent opleverde.

Sencity voor doven én horende jongeren

Sencity Arnhem vindt plaats op zaterdag 8 maart 2014 in de Musis Sacrum. Sencity is hét muziekevenement voor dove, én horende jongeren. Sencity bestaat inmiddels 10 jaar en heeft tot nu toe al meer dan 45 keer plaatsgevonden in landen over de hele wereld met edities in onder andere Jyvaskyla (Finland), Madrid (Spanje), Kaapstad en Johannesburg (Zuid-Afrika), Salvador (Brazilië), Berlijn (Duitsland) en Sydney (Australië).

Aromajockeys, foodjockeys en signdancers op Sencity

Om de muziek voor iedereen toegankelijk te maken wordt gebruik gemaakt van zintuigprikkelende faciliteiten. Op het evenement wordt gebruik gemaakt van een trillende dansvloer, aromajockeys die geuren door de zaal verspreiden, foodjockeys die bizare smaaksensaties bereiden, signdancers die niet alleen de woorden maar ook de emotie van de muziek in dans en gebarentaal vertolken, textjockeys en vj’s die de nieuwste visuele technieken gebruiken en nog veel meer.

Sencity op zoek naar betekenis achter de muziek

Muziek wordt zo intenser dan ooit tevoren ervaren en hierdoor kunnen nu ook doven en slechthorenden de belevenis van muziek ervaren. Om dit allemaal mogelijk te maken gaat de organisatie voorafgaand aan het evenement ook in gesprek met de bands, om zo de betekenis achter de muziek zo goed mogelijk te kunnen vertalen.

3FM Serious Talent Mondae op Sencity

Voor de komende editie reist Sencity af naar Musis Sacrum in Arnhem waar 3FM Serious Talent Mondae en ook de Nederlandse band Knarsetand hun opwachting maken. Om het feest compleet te maken sluiten Baggi Begovic en Apster de avond af.

Sencity Tenniversary Rotterdam 25 mei 2013

Ster advertentie
Ster advertentie