3FM nieuws

Dit wil jij weten over 3FM-dj's Barend & Benner

foto: Barend & Benner
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wil jij weten over 3FM-dj's Barend & Benner

Met de nieuwe programmering verwelkomt 3FM een aantal nieuwe gezichten op de zender. In de rubriek 'De 3' leer je deze nieuwe 3FM-dj's kennen, met deze week: Barend & Benner. Van hun 3 slechtste openingszinnen en gekste eigenschappen tot de laatste ontvangen DM's: deze zaken wist jij nog niet van Barend & Benner.

'De 3' van Barend & Benner

Barend & Benner beantwoorden vijf juicy vragen in de vorm van een top 3. Wat de 3 slechtste openingszinnen van Barend bijvoorbeeld zijn: "Jij hebt een opening, en ik heb zin" en: "Deed het zeer toen jij uit de hemel kwam vallen?", met tot slot de klapper: "Als jij een frikandel zou zijn, dan zou je een frikandel speciaal zijn." En dat terwijl Barend al 18 jaar aan dezelfde ketting ligt..

DM's

Verder leest Barend de 3 laatste DM's voor die Benner heeft ontvangen. "Jij bent egt een geweldig mens" krijgt ze onder andere (en ja, echt met een g). "Wil je trouwens een foto van mijn handen?" In een ver verleden heeft Nellie Benner weleens geroepen dat ze een handen fetisj heeft. Naar zijn eigen handen kijkende, reageert Barend daarop: "Dan moet ik ze beter gaan verzorgen, denk ik".

'In je DM sliden' is het nieuwe flirten. De 3 BN'ers die dit bij Barend hebben gedaan zitten lekker in de commerciële hoek. Niemand minder dan Sophie Milzink, Gaby Blaaser en Michiel Kramer sliden namelijk in de DM van de dj.

Legendarische sporters

Dat Barend sportliefhebber is, hoeft niet onder banken of stoelen gestoken te worden. Daarom krijg hij de vraag wat volgens hem de 3 meest legendarische sporters aller tijden zijn. "Wesley Sneijder, Max Verstappen omdat ik niet helemaal begrijp wat er nou gebeurt in die hele sport en voormalig topzwemster Inge de Bruijn is natuurlijk ook helemaal fantastisch."

Gekke eigenschappen

De drie gekste eigenschappen die Barend van Benner zou moeten weten zijn onder andere dat als mensen tegen Nellie zeggen dat ze haar 'lekker gek' vinden, dat ze daar dan een beetje van moet kotsen. "Wanneer mensen in een grote groep tegelijk applaudisseren, moet ik altijd een beetje wenen," zegt Nellie vol emotie. En tot slot draagt ze thuis het liefst de hele dag een joggingbroek.

Wij hebben in ieder geval genoten van al deze juice en kunnen niet wachten om het duo samen te horen in de nieuwe Middagshow elke maandag tot donderdag van 16:00 tot 19:00 uur.

Check hier 'De 3' met Barend & Benner:

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie