3FM nieuws

Adele heeft een geheim twitteraccount voor drunk tweeting

  1. Nieuwschevron right
  2. Adele heeft een geheim twitteraccount voor drunk tweeting

De kans is groot dat Adele gisterenavond met een glaasje wijn lekker door jouw Twitterprofiel heeft zitten scrollen. She loves it.

Adele heeft er een handje van om tijdens haar concerten een aantal maffe anekdotes en uitspraken de wereld in te slingeren, maar dat doet ze dus blijkbaar ook op Twitter. Stiekempjes. Op een geheim account.

Adele mag niet meer tweeten

Omdat Adele nogal eens de neiging had om met een paar slokken wijn achter de kiezen te gaan tweeten, greep haar management in. Ze kreeg geen toegang meer tot haar eigen account. Ze mocht haar tweets nog wel zelf schrijven, maar ze worden sinds een paar jaar allemaal driedubbel gecheckt voordat ze online mogen.

"I’m not allowed access to my own Twitter because I’m quite mouthy and I say the wrong thing a lot of the time. And I drunk tweeted."

Maar Adele zou Adele niet zijn als ze af en toe gewoon ontzettend schijt heeft aan alles. Ze maakte een geheim eigen account aan en gaat daarop stug door met tweeten.

"I was looking on Twitter last night. They don't know I have a secret account. Well obviously they do now because I said that. By 'they' I mean my management."

De relatie tussen Adele en haar management in één gifje:

Heksenjacht

Een aantal fans hebben al laten weten dat ze op zoek gaan naar Adele's privéaccount. Tot nu toe nog zonder resultaat, maar met zo'n toegewijde fanbase kan dat niet echt lang meer duren.

De drie hints

We kunnen ons voorstellen dat je wel benieuwd bent naar wát Adele dan allemaal tweet op dat geheime account van d'r. Mocht je willen speuren, zijn dit drie kenmerken waar je op kunt letten:

1. Fuck, shit & bitch
Scheldwoorden zijn Adele's favoriete woorden. Ze scheldt op zichzelf, op muggen die haar show verstoren, op het weer... Eigenlijk op alles en iedereen. Grote kans dat ze die lijn doorzet op Twitter.

2. Angelo
Adele's zoontje heet Angelo en hij is, naar eigen zeggen, het belangrijkste in haar leven. Grote kans . Probeer ook de synoniemen 'Angie', 'Angel' en 'A-Man'.

3. Beyoncé
Als Adele Grammy's wint, draagt ze die meteen op aan Queen B. Alles wat Bey doet, vindt Adele fantastisch. Meer dan fantastisch. Misschien moet je Adele gewoon zoeken in een van de Beyoncé-fanaccounts. Dikke kans dat ze al jaren met ijzeren hand de Beyhive leidt.

Happy hunting!

Ster advertentie
Ster advertentie