Naar homepage
3FM nieuws

Dit kun je verwachten van Bevrijdingsfestival 2021

foto: Bevrijdingsfestivalfoto: Bevrijdingsfestival
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit kun je verwachten van Bevrijdingsfestival 2021

Ook dit jaar zijn de Bevrijdingfestivals weer de dupe van de coronacrisis. In 2020 is het evenement compleet afgeblazen, maar hebben we toch nog met een paar artiesten een sessie opgenomen. Dit jaar is er plek voor een online festival! De locaties zijn via meerdere streams te volgen.

Het programma

Normaal gesproken bezoek je op Bevrijdingsdag één festival. Helaas zit een festival pakken er dit jaar niet in. Wél is het mogelijk om dit jaar alle 14 Bevrijdingsfestivals online te bezoeken!

Met een timetable wordt het volledige programma duidelijk aangegeven. Zo weet je precies wanneer je bij welke locatie moet inchecken.

Line-up

Tot nu toe worden er optredens verzorgd door ambassadeurs van de Vrijheid Jonna Fraser, Davina Michelle en Tino Martin. Ook is de Haarlem-editie van Bevrijdingspop met de eerste aankondigingen gekomen.

Optredens van o.a. Typhoon, Eefje de Visser, Altin Gün en Banji zijn online te bekijken. Het programma wordt naar aanloop van 5 mei compleet gemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vorig jaar

Benieuwd hoe het Bevrijdingsfestival er vorig jaar uit zag? Bekijk dan de optredens van de Ambassadeurs van de Vrijheid bij 3FM hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie