3FM nieuws

Terugluisteren: de beste dancemuziek uit Europe's Biggest Dance Show

  1. Nieuwschevron right
  2. Terugluisteren: de beste dancemuziek uit Europe's Biggest Dance Show

Met ADE in het vooruitzicht brengen kwam Europe's Biggest Dance Show op een perfect moment. Benieuwd naar de beste dance tracks uit de UK, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Ierland, België en Nederland? Check het hier!

Afgelopen vrijdag werd het weekend afgetrapt met een zeven uur durend radioprogramma vol dancemuziek op 3FM en zeven andere Europese radiozenders. Voor Nederland nam 3FM-dj Yoeri Leeflang de presentatie op zich en dj Mike Mago stond achter de draaitafel. Met een geschatte achttien miljoen luisteraars en positieve reacties uit alle hoeken, was het één groot succes!

Zeven uur lang dancemuziek door Europa

BBC Radio 1 trapte af met een set van Jax Jones, maar als je benieuwd bent hoe 'Irish Funk', 'France's Finest Floor-Killers' of 'Belgium's Biggest Bangers' klinken... Alle sets uit de zeven Europese landen kun je hier terugluisteren.

'Dutch Dance Hits'

De beste dance-set? Die van Mike Mago natuurlijk! Stilstaan is er niet bij als je deze mix aanzet, dus druk op play en maak je borst maar nat voor ADE! Mike Mago speelt tijdens ADE in Jimmy Woo, Club NYX en De Brakke Grond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie