3FM nieuws

Blofs Midzomernachtconcert

  1. Nieuwschevron right
  2. Blofs Midzomernachtconcert
De zon in het water zien zakken op de langste dag van het jaar, terwijl Bløf aan zee voor je staat te spelen. Lees het verslag en check the pics
Een ideale en zeer bijzonder invulling van je zondagavond. Zo mag je het midzomernachtconcert van Bløf zachtstgezegd wel noemen. De nieuwe single van de band, 'Midzomernacht', gaf 3FM een mooie aanleiding om eens zomers uit te pakken.

Bløf op de Brouwersdam

De Zeeuwse band naar de welbekende Brouwersdam, waar ze jaarlijks voor 40.000 man spelen tijdens Concert At Sea. Dit keer echter voor een select gezelschap van zo'n 120 gelukkige 3FM luisteraars.

>> Bekijk hier de foto's

Storm in september

Het was een memorabele avond voor de band. Niet alleen deed Paskal op deze vaderdag de onthulling van zijn aanstaande vaderschap, maar ze speelden bij een wonderschone zonsondergang ook nog het nieuwe nummer 'Storm' dat in september verschijnt.

>> Lees meer over de aanstaande vader

Bo bij Bløf

De moeder van Bo, een zesjarige rouwdouwer die ook was komen kijken, had kaarten gewonnen. Helaas voor haar mocht ze niet meezingen van Bo...

'Dansen Aan Zee' en'Omhels Me' Voor Eveline Sissing was het een avond met mixed emotions. Haar vader kwam onlangs om het leven op zee.

De muziek van Bløf bracht zaterdag tijdens de uitvaart troost.

Dat ze zondagavond de band live mocht aanschouwen met haar lief was hartwervarmend en emotioneel tegelijk.


Hoe heb je het Midzomernachtconcert beleefd?
Ster advertentie
Ster advertentie