3FM nieuws

Jett Rebel en Larry Graham schitteren samen op de 3FM Stage

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel en Larry Graham schitteren samen op de 3FM Stage

Wat een energie! Jett Rebel en Larry Graham stonden maandag 9 juni samen op het podium te shinen. Jett kon zijn geluk niet op, en Larry Graham stond ook uitermate te genieten.

Wat een mooi gezicht. Een tevreden glimlach van Jett Rebel en Larry Graham hierboven op de foto, na hun optreden. De Nederlandse Jelte Tuinstra mocht maandag 9 juni samen met zijn grote held Larry Graham, bekend als bassist van Sly & The Family Stone en oprichter van Graham Central Station, op de 3FM Stage spelen.

Beelden Jett Rebel en Larry Graham op Pinkpop 2014

3voor12 heeft het optreden van Jett Rebel vastgelegd. Check het hieronder!

Foto's Jett Rebel en Larry Graham op Pinkpop 2014

Bekijk hieronder de foto's van Jett Rebel en Larry Graham, samen op Pinkpop. Fotograaf: Ben Houdijk.

Gerard en Michiel pakten een staartje mee van Jett Rebel met Larry Graham

Gerard en Michiel zaten in de 3FM-studio tijdens de show van Jett Rebel met Larry Graham. Maar gelukkig pakten ze nog een staartje mee! Luister maar.

Jett Rebel, Coen en Sander doen een nabeschouwing van de show met Larry Graham

Wat vond Jett Rebel zelf van zijn gig met Larry? Hij schoof fris en fruitig aan in de 3FM-studio om dat uitgebreid te vertellen.

Jett Rebel doet Pinkpop Mashup

Jett Rebel en Mashups gaan hand in hand. 3FM-luisteraars mochten hun verzoekjes indienen, en de Nederlandse artiest creëerde:

Jett Rebel in 3 On Stage-container

Jett Rebel rende zich rot op Pinkpop. Naast zijn show op de 3FM Stage met Larry King en zijn bezoekje aan de 3FM-studio op het festivalterrein speelde de zanger ook nog een intieme set in de 3 On Stage-container.

>> Check alle 3 On Stage-filmpjes van Jett Rebel

Giel stelde optreden Jett Rebel en Larry Graham voor

Hoe deze bijzondere samenwerking tussen Jett Rebel en Larry Graham tot stand kwam? Giel stelde het voor. Het leek hem een ge-wel-dig idee als die hard Larry Graham-fan Jett Rebel samen met deze Amerikaanse held op het Pinkpop-podium zou staan. Giel belde eerst Jelte Tuinstra (Jett Rebel) met zijn voorstel. Daarna nam hij contact op met Jan Smeets, want ja, hij is toch de baas van Pinkpop.

Larry Graham ziet optreden met Jett Rebel op Pinkpop wel zitten

Jan Smeets ging akkoord met Giels voorstel. Nu moest hij alleen nog even een belletje plegen met Larry Graham himself. Hij is tijdens Pinkpop toch in Nederland, dus wat vindt hij ervan om samen met Jett Jebel te spelen op Pinkpop?

Jett Rebel live bij Giel

Niks bijkomen van Pinkpop! Jett Rebel kwam de ochtend na het festival gewoon weer fris en fruitig op bezoek bij Giel.

Ster advertentie
Ster advertentie