3FM nieuws

Adam & The Relevants live in Barend en Wijnand

  1. Nieuwschevron right
  2. Adam & The Relevants live in Barend en Wijnand

Adam & The Relevants, DJ Isaac en Dret & Krulle kwamen in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 mei op bezoek bij Barend en Wijnand.

Schaamteloze pop van Adam & The Relevants, beukende hardstyle van DJ Isaac en pakkende beats van Dret & Krulle: er kwam weer heel wat langs bij Barend en Wijnand. Reden genoeg om na een avondje stappen naar de afterparty op de radio te luisteren.

Beelden volgen later.

Adam & The Relevants

Adam & The Relevants is een half Amsterdamse, half Utrechtse band die sinds april 2012 stevig aan het liedjes schrijven is geslagen. De band breng in 2014 een debuutalbum uit en als voorproefje op de plaat brachten de mannen begin april een nieuwe single getiteld 'Places' uit. Deze single, en veel meer, hoor je in de nacht van vrijdag op zaterdag live bij Barend & Wijnand.

DJ Isaac

DJ Isaac, een pseudoniem voor Roel Schutrups, is een van de grondleggers van het hardstyle-genre. Hij brak in 1995 door met zijn hardcore hit 'Bad Dreams'. Vervolgens scoorde hij hits met 'Go Insane', 'Face Down Ass Up' en 'On The Edge'. DJ Isaac produceert en draait nu al zo'n 25 jaar, maar reist nog altijd de hele wereld over en brengt met regelmaat nieuwe tracks en remixes uit. Zo heeft hij onlangs remixes gemaakt van nummers van Martin Garrix, Yellow Claw en Dash Berlin.

Dret & Krulle

Het was tijdje stil rond de broers Dret & Krulle, maar het duo was druk bezig met het schrijven van nieuw materiaal. Op het label 'Hard Voor Weinig' brengt de hiphopgroep 20 mei hun langverwachte debuutalbum Showtime uit.

Adam & The Relevants - 'Places'

Martin Garrix - 'Animals' (DJ Isaac remix)

Dret & Krulle - 'Showtime'

Luister in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 mei van 04:00 tot 07:00 uur naar Adam & The Relevants, DJ Isaac en Dret & Krulle live bij Barend en Wijnand

>> Check de site van Barend en Wijnand

Ster advertentie
Ster advertentie