3FM nieuws

Peaches Geldof (25) overleden

  1. Nieuwschevron right
  2. Peaches Geldof (25) overleden

Peaches Geldof, de dochter van zanger Bob Geldof en Paula Yates, is 7 april overleden.

Peaches werd maandagmiddag 7 april bewusteloos in haar huis in Wrotham, Kent gevonden. Kort daarna overleed ze. De medewerkers van de ambulancedienst konden niets voor haar doen.

De presentatrice en dochter van Bob Geldof en Paula Yates is overleden aan een heroïne-overdosis. Dat is gebleken uit het toxicologische onderzoek dat donderdag 1 mei bekend werd gemaakt, aldus de Britse krant The Times of London.

"Wat een prachtig kind"

Bob Geldof zegt in een reactie dat hij en zijn familie zeer verdrietig zijn. "Zij was de wildste, grappigste, slimste en gekste van ons allen. Wat een prachtig kind", zegt Geldof. "Hoe is het mogelijk dat we haar niet meer gaan zien? Hoe is dat draaglijk?"

Peaches was getrouwd met muzikant Thomas Cohen, met wie ze twee zonen had van bijna twee en bijna een jaar."Mijn geliefde vrouw Peaches werd aanbeden door mij en haar twee zoons Astala en Phaedra. Ik zal ze opvoeden met hun moeder in hun hart", laat zanger Tomas Cohen weten. "We zullen haar voor eeuwig liefhebben."

Peaches Geldof

Peaches Geldof was in het Verenigd Koninkrijk bekend als model en presentatrice. De vader van Peaches, Bob Geldof, boekte in het verleden succes met The Boomtown Rats en zamelde later geld in voor Live Aid. Haar moeder was Paula Yates, die in 2000 op 41-jarige leeftijd overleed aan een overdosis heroïne. Maandag 7 april stuurde Peaches Geldof nog een foto via Instagram de wereld in. Op de foto is Peaches samen met haar moeder te zien:

Ster advertentie
Ster advertentie