3FM nieuws

Silkstone is maandag te gast bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Silkstone is maandag te gast bij 3FM
Silkstone is maandag de hele dag te gast op 3FM. De band, die je vast wel kent van de singles 'Ready', 'Rain Has Come' en ' What's The Reason', is van Stendersvroeg tot Isabelle te gast in de programma's. Silkstone woont maandag als het ware een dagje bij 3FM. Ze mogen overal komen en zich met iedere uitzending bemoeien. Natuurlijk hebben de DJ's ook plannen met de band. In Stendersvroeg gaat Silkstone de nieuwe single 'What Is The Reason' akoestisch spelen. Als ze daar een beetje van bijgekomen zijn, moeten ze bepalen wat hun favoriete plaat is. Die wordt namelijk gedraaid in de Arbeidsvitaminen. Daarna is het hoog tijd om de appartuur op te stellen en in te pluggen. Bij Denk Aan Henk gaat Silkstone namelijk een sessie spelen, waarbij in ieder geval 'Rain Has Come' te horen zal zijn.

Na een uurtje rust om te lunchen moet Silkstone aantreden voor een persconferentie bij Jacobus. Heb je vragen voor SIlkstone, of wil je ze een opdracht geven? Dan is dit je gelegenheid. Mail naar cobus@3fm.nl om je vragen te stellen. Om 16 uur is het dan tijd om de snel-songschrijverskwaliteiten van Silkstone te testen. In de uitzending van Ruuddewild.nl moet de band een nieuw liedje schrijven door Silkstone op basis van een onderwerp aangedragen door een luisteraar. Binnen de 2 uur dat het programma duurt, moet het liedje af zijn.

Tenslotte komt in het programma van Isabelle de spirituele factor van Silkstone aan bod. Professor Drab gaat de hand van de bandleden lezen en aan de hand daarvan de toekomst van Silkstone voorspellen.
Ster advertentie
Ster advertentie