3FM nieuws

Slash te gast bij Motörhead concert

  1. Nieuwschevron right
  2. Slash te gast bij Motörhead concert

Na gezondheidsproblemen stond Lemmy van Motörhead vrijdag 11 april weer fris en fruitig op het podium. Het publiek werd extra verrast met een toegift van voormalig Guns N' Roses-gitarist Slash.

Motörhead stond vrijdag 11 april weer op de planken in Los Angeles met een uiterst frisse Lemmy Kilmister. De bassist en gitarist stortte acht maanden geleden in, maar was nu weer klaar voor een optreden. Fans werden extra verrast met een toegift van voormalig Guns N' Roses-gitarist Slash. De mannen eindigden de show samen met het nummer 'Ace Of Spades'. Check de beelden onderaan het bericht.

Gezondheidsproblemen Lemmy van Motörhead

Motörhead moest in augustus (2013) een optreden op het Duitse metalfestival Wacken voortijdig afbreken, omdat de lichamelijke conditie van Lemmy niet goed was. Eerder dat jaar was hij al opgenomen in het ziekenhuis voor een hematoom (een soort bloeduitstorting) en kreeg hij een defibrillator ingebracht wegens hartproblemen. Later werd ook nog vastgesteld dat hij suikerziekte had.

Concerten geannuleerd

De Britse heavymetalband wilde na het verschijnen van het album Aftershock in oktober 2013 op tournee gaan. Helaas was Lemmy's gezondheid nog te slecht en werd besloten de concerten te verplaatsen naar februari. Uiteindelijk werden ook de shows in februari afgeblazen.

Motörhead en Slash - 'Ace Of Spades' live in Los Angeles

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lemmy Kilmister speelt samen met Metallica

Lemmy Kilmister van treedt wel vaker op met bekende rockers. Zo speelde hij afgelopen februari nog samen met Metallica.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie