3FM nieuws

Osdorp Posse start met afscheid nemen

  1. Nieuwschevron right
  2. Osdorp Posse start met afscheid nemen
Het was al eerder aangekondigd, maar nu is het einde voor Osdorp Posse echt in zicht.In Grand Café Gooiland zal 13 november het startschot gegeven worden voor de afscheidstournee van Osdorp Posse.

Pioniers

We vermeldden het al, eerder dit jaar, maar nu is het einde voor Osdorp Posse echt in zicht. De groep die 20 jaar geleden het Nederlandstalige hiphopgenre op de kaart zette geeft 13 november eerst nog een presentatiefeest van hun laatste album 2 Decennia.

Dubbel-CD
Dit speciale afscheidsalbum wordt een dubbel-cd met nieuw werk van de groep, gecombineerd met een overzicht van het beste uit 20 jaar.

Hierop zijn door bands uit verschillende genres de meest tijdloze en legendarische Osdorp-klassiekers in een nieuw jasje gestoken, variërend van rock 'n roll tot ska, metal tot jazz.

Afscheidstour
De afscheidstour zal ongeveer 40 optredens tellen, door heel Nederland en België gaan en in september 2009 in thuisbasis Amsterdam eindigen met een knallend eindfeest.

Erbij zijn?
Het feest in Hilversum duurt van 20.30 uur tot 23.30 uur en kost 18 euro (inclusief het nieuwe dubbelalbum). Het voorprogramma wordt verzorgd door Jerome XL.


>> De website van Osdorp Posse
>> Bekijk 'Origineel Amsterdams':
Ster advertentie
Ster advertentie