3FM nieuws

Concert One Direction razendsnel uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert One Direction razendsnel uitverkocht

Kaartjes voor het concert van boyband One Direction in Amsterdam waren binnen een half uur uitverkocht.

One Direction geeft 3 mei 2013 een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaartjes voor dit concert gingen zaterdagochtend (3 november) om 10.00 uur in de verkoop en waren binnen een half uur uitverkocht.

One Direction in de Ziggo Dome uitverkocht

Voor het concert in de Ziggo Dome zijn meer dan 16.000 plekken beschikbaar. De website waar fans een kaartje probeerden te bemachtigen werd zo druk bezocht dat sommige bezoekers in de wacht werden gezet. Een woordvoerder van concertorganisator Mojo laat aan Novum Nieuws weten dat het grootste deel van de tickets binnnen een kwartier weg was. De kaartjes gingen voor minimaal 39 euro over de toonbank.

One Direction tourt door Europa

Het is de eerste keer dat One Direction door Europa tourt. De boyband maakt een muzikale stop in Engeland, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Noorwegen, Zweden, Italië, Spanje en Portugal.

Nieuw album Take Me Home

One Direction heeft al meer dan 12 miljoen platen verkocht en is vooral in Engeland en de VS ontzettend populair. Maar ook in Nederland krijgen Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis steeds meer aanhangers. One Directions nieuwste single, 'Live While We're Young', is wereldwijd een hit. Het nummer is afkomstig van het tweede album Take Me Home. Dit album is vanaf 9 november (2012) in Nederland te koop.

Ster advertentie
Ster advertentie