3FM nieuws

Clean Bandit op bezoek bij Paul

  1. Nieuwschevron right
  2. Clean Bandit op bezoek bij Paul

Er was geen plek waar Paul Rabbering liever was dan op Pinkpop, want daar speelde Clean Bandit 'Rather Be' in de 3FM studio.

Clean Bandit is populair in Nederland. Hun single 'Rather Be' werd uitgeroepen tot 3FM Megahit en stond heel lang op nummer 1 in ons land.

Het publiek op Pinkpop werd dan ook helemaal gek toen Clean Bandit los ging op de cello en viool. Ook in de 3FM-studio sloegen de stoppen door toen de band begon te spelen.

Grace, de frontvrouw, en haar mannen waren erg blij om op Pinkpop te spelen: "It's an amazing festival! We've played at some festivals in the Uk, but this is the first festival that has been really hot. It makes such a different vibe playing in the sunshine." Beluister hier het interview van Paul met de Engelsen.

Clean Bandit live op Pinkpop 2014

3voor12 maakte beelden van het optreden van Clean Bandit. Check deze hieronder en lees hier hun uitgebreide verslag.

3 On Stage-sessie

Clean Bandit stond eerder op de dag ook al in een warme 3 On Stage-container. Daar gaven ze een exclusief optreden voor een select gezelschap.

>> Meer filmpjes van Clean Bandit in 3 On Stage

Foto's Clean Bandit op Pinkpop 2014

Zie je geen fotoslide op je mobiel? Klik dan hier voor de albums

New Eyes is 3FM Album van de Week

Het debuutalbum van Clean Bandit kwam op 29 mei uit en werd een week later uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. Wil jij de plaat aan je albumcollectie toevoegen? Je kunt de cd hier winnen.

Ster advertentie
Ster advertentie