3FM nieuws

Bertolf blogt part III

  1. Nieuwschevron right
  2. Bertolf blogt part III
Bertolf heeft veel te melden in zijn derde blog. Een videoclip, de HMH en meer over Giel. Bertolf houdt je online op de hoogte van zijn avonturen.
Donderdag, 13 November, 2008

Hey
Afgelopen zaterdag hebben we een clip opgenomen voor "Another day". Wordt zo gaaf, kan echt niet wachten tot ie af is..

HMH
Voorprogramma van Amy McDonald in de HMH was erg cool om te doen. Het eerste liedje klopte m'n hart nog wel in m'n keel, maar later kwam ik er wat beter in. Het heeft toch iets engs; met z'n 2-en voor 5500 mensen.

Tip van Giel
En dan: Giel Beelen heeft mij in de Vara-gids op nr. 1 staan bij z'n muziektips. Dit zegt ie: "Ik ken hem van het bandje The Junes en als gitarist van de band van Ilse DeLange: Bertolf. Maar vanaf nu is Bertolf zelf een ding. Een lekker ding voor de dames maar belangrijker: muzikaal gezien geniaal. Dit is z'n eerste single en als hij hier niet mee doorbreekt dan is het another day."

Die Giel. Hij heeft er echt kijk op ;-) Er gaan ook geruchten dat hij vanavond fragmenten van m'n album gaat laten horen bij DWDD...dat zou helemaal mooi zijn!!

EN! We spelen op Noorderslag in januari!!

Dus leuke dingen allemaal.
Tot later!

Filmpjes
Ik bezig om filmpjes van the making of the clip en voorprogramma van Amy McDonald up te loaden. Check bertolf.hyves.nl of www.myspace.bertolf

Grtz
Bertolf.


>> Lees Bertolfs eerste blog
>> Lees Bertolfs tweede blog
>> Lees meer over Serious Talent

Ster advertentie
Ster advertentie