3FM nieuws

Avril Lavigne en Nickelbacks Chad Kroeger verloofd

  1. Nieuwschevron right
  2. Avril Lavigne en Nickelbacks Chad Kroeger verloofd

Avril en Chad zouden al een half jaar daten en sinds kort verloofd zijn, meldt People Magazine.

In de categorie 'die had niemand zien aankomen': Avril Lavigne en Nickelback-frontman Chad Kroeger gaat trouwen! Dat schrijft People Magazine. De 27-jarige zangeres en de 10 jaar oudere zanger hebben hun relatie de afgelopen maanden stil gehouden, maar nu ze verloofd zijn, mag de wereld het weten. Het populaire tijdschrift heeft het van een betrouwbare bron, een woordvoerder van Avril gaf ze het exclusieve nieuws.

Chad en Avril gaan trouwen

De twee Canadese muzikanten leerden elkaar in februari kennen. Ze schreven samen aan een nummer voor Avrils nog te verschijnen album en daar ontstond meer dan alleen een liedje. Chad liet er geen gras over groeien. Hij vroeg Avril eerder deze maand, op 8 augustus, of ze met hem wilde trouwen. Het wordt Chads eerste huwelijk. Voor Avril wordt het nummer twee. Haar eerste huwelijk met Sum 41-frontman Deryck Whibley strandde in 2009.

Seinfeld-acteur in nieuwe Nickelback clip

Naast nieuws over zijn liefdesleven is er ook nog muzieknieuws over Chad en zijn band. Nickelback heeft een nieuwe single genaamd 'Trying Not To Love You' uit en in de bijbehorende videoclip spelen Baywatch-actrice Brooke Burns en acteur Jason Alexander mee, die beter bekend is als George uit Seinfeld.

Niet alle fans van Jason zijn even fan van Nickelback bleek uit de negatieve tweets over zijn rol. Jasons reactie: "You can all hate on Nickelback but you give me any reason to hang out with a near naked Brooke Burns and I'm taking it. Damn, I'll pay YOU."

Nickelback - 'Trying Not To Love You'

Ster advertentie
Ster advertentie