3FM nieuws

Fashion Friday met Frank en Saskia

  1. Nieuwschevron right
  2. Fashion Friday met Frank en Saskia

Deze week beoordelen Frank en Saskia de kledingstijl van bandjes die op De Speelplaats stonden!

SASKIA OVER TESKE DE SCHEPPER

"Teske is vlogger, blogger en zangeres, en voor dat laatste was ze deze week samen met Mr. Polska te gast bij Giel ('Samen' is een toffe track, trouwens!). Ik weet niet of je Teske ook al volgde vóór haar muzikale carrière, maar als je kijkt naar haar stijl er is duidelijk iets veranderd. Dat is ook niet gek, want Teske was piepjong toen ze begon met vloggen."

"In haar blogs is deze stijl-evolutie duidelijk te volgen. Waar ze begon met pastelkleurige nagellak, topjes met bloemenmotief en make-up tutorials, zien we Teske tegenwoordig vaak in zwarte kleding rondlopen, met minder make-up op en met een donkerder kapsel.

De kleding die ze draagt, zoals leren jasjes, gescheurde broeken en lange vesten zijn allemaal zwart en het staat haar echt top! Vooral in combinatie met de rode lokken in haar haar en de lipstick - die varieert van rood tot paars -, kan ze deze stoere rock-look prima hebben."

"Vorige week vloog ze naar Spanje voor haar nieuwe clip met Mr. Polska en ondanks dat hier nog geen making-of beelden van zijn, heb ik al wel een foto gevonden van Teske in Spanje. Hierop is duidelijk te zien dat ze met donkere make-up, een stoer jurkje, een baseball jasje met motief en killerheels met touwtjes nog een stapje verder gaat in haar eigen stijlontwikkeling.

Eerlijk is eerlijk, ik vind de ontwikkeling van lief make-up meisje naar stoere chick een hele positieve. You go, Teske!"

FRANK OVER MR. POLSKA

"Polska heeft niet echt een stijltje, behalve altijd die kettingen. Hij is natuurlijk klein en misschien probeert hij dat met zijn drukke outfits te compenseren. Ik vind het wel leuk trouwens, die bandana bijvoorbeeld, de gescheurde broeken, en die schoenen op de tweede foto. Die witte outfit vind ik niks, normaal vind ik dat wel vet staan als iemand helemaal in het wit is, maar dit werkt niet.

Het valt me wel op dat Polska er soms heel rebels uitziet, zoals op de tweede en vierde foto, en op die andere foto's weer als de ideale schoonzoon. Terwijl hij dat denk ik niet echt is. Al met al vind ik zijn stijl wel vet, het past goed bij zijn imago en muziek, maar zo'n witte outfit: niet meer doen!"

Ster advertentie
Ster advertentie