3FM nieuws

Concert Guus Meeuwis in Rijksmuseum en Royal Albert Hall

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert Guus Meeuwis in Rijksmuseum en Royal Albert Hall

Guus Meeuwis brengt op 17 oktober een nieuw album uit. De plaat, genaamd Hollandse Meesters, heeft hij samen met New Cool Collective Big Band gemaakt en wordt gepresenteerd in het Rijksmuseum.

Guus was woensdagmorgen 1 oktober te gast bij Giel om te praten over zijn nieuwe album Hollandse Meesters. De zanger werkte voor deze plaat samen met New Cool Collective. Op het album covert Guus zijn Hollandse Meesters: Peter Koelewijn, Toon Hermans, Frank Boeien, Herman van Veen en vele anderen.

Twintigjarig jubileum van Guus Meeuwis

Meeuwis viert in 2015 zijn twintigjarig jubileum. Hij treedt dan ook voor het tiende jaar op rij op in het Philips Stadion met zijn "Groots Met Een Zachte G"-concerten. Maar Guus wil het nog grootser aanpakken.

Jubileum in Rijksmuseum

Hij viert zijn jubileum graag in stijl. Het feestje vindt dan ook plaats in het Rijksmuseum. Hier mag maar één keer per jaar een concert plaatsvinden en dit jaar is Guus de gelukkige! Wil jij er op 17 oktober bij zijn en Guus 'Het Is Een Nacht' live in een van de mooiste musea van Nederland horen spelen? 3FM geeft binnenkort kaarten weg voor dit exclusieve concert.

Guus Meeuwis en New Cool Collective

Guus Meeuwis en New Cool Collective speelden in 2012 al samen in De Wereld Draait Door. Ze coverden toen 'Een Meisje van Zestien' van Bouwdewijn de Groot. Nu brengen ze het nummer 'Opzij' van Herman van Veen uit samen met Faberyayo.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Guus Meeuwis verkoopt Royal Albert Hall uit

Guus Meeuwis wil zijn jubileumjaar groots aanpakken. Naast zijn "Groots Met Een Zachte G"-concerten en het optreden in het Rijksmuseum staat Guus Meeuwis ook nog eens in de Royal Albert Hall. In Londen dus! Hij staat op 24 mei 20:00 uur, Engelse tijd dus, en is de eerste artiest die in het Nederlands zal zingen in deze koninklijke zaal. Het concert is inmiddels uitverkocht.

Ster advertentie
Ster advertentie