3FM nieuws
AVROTROS

3FM-dj Yoeri in gesprek met Melle en Philine over De Verlanglijst-positie

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Yoeri in gesprek met Melle en Philine over De Verlanglijst-positie

Iedere zaterdag gaat Yoeri samen met jou op zoek naar de beste tracks voor De Verlanglijst: de lijst van de 33 beste tracks waar jij als luisteraar op stemt. Yoeri checkt in bij twee artiesten die het beide solo lekker doen op de Verlanglijst: Melle en Philine, maar vandaag samen een nieuwe versie van Melle's 'Old Summers' uitbrengen! Een mogelijke kanshebber voor de #1-positie?

'Old Summers' & 'Needy As Hell'

Met 'Old Summers' van Melle en Philine's 'Needy As Hell' doen beide artiesten het al weken lekker in De Verlanglijst. Maar wanneer deze krachten worden gebundeld, komt er ook een hoop moois uit. Samen schrijven ze al jaren muziek, én brengen ze nieuwe versies van bestaande nummers uit. Melle: "Leuk om iets extra's te hebben voor fans en liefhebbers van de muziek".

Check hier het hele gesprek met Melle en Philine:

Video niet beschikbaar

#1-positie voor akoestische versie van 'Old Summers'?

Vandaag komt de akoestische versie van Melle's 'Old Summers' uit, waar Philine aan heeft meegewerkt. Afzonderlijk hebben de artiesten al de #2 en #3-positie weten te bekleden, maar gaat deze kruisbestuiving er mogelijk voor zorgen dat ze deze week de #1-positie in De Verlanglijst gaan pakken?

Dat is natuurlijk aan jou, de luisteraar! Check hier dus snel het nummer, en breng je stem uit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Verlanglijst

De verlanglijst is de lijst van de luisteraar, de 33 beste tracks waar naar jij verlangt. Vanuit een longlist stem je op je 3 favoriete tracks van dit moment. Hoe meer stemmen, des te hoger de track komt te staan waar jij naar verlangt. Is er een track die niet in de longlist staat maar waar jij wel naar verlangt? Dan kun je die toevoegen als vrije keuze!

Elke zaterdag hoor je de lijst tussen 16:00 en 19:00 uur gepresenteerd door Yoeri Leeflang op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie