3FM nieuws

Will And The People live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Will And The People live bij Giel

Het weekend begint goed, want Will And The People stond vrijdagochtend 18 januari op De Speelplaats met hun zomerse muziek.

De Britse boys van Will And The People stonden vrijdagochtend 18 januari op De Speelplaats van Giel om 'Holiday' te spelen.

Will And The People scoren 3FM Megahits

Na 'Lion In The Morning Sun', de ultieme zomerhit van Will And The People, werd hun album uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. Ook de single 'Salamander' schopte het tot een 3FM Megahit. 2012 was dus een goed jaar voor de band. En ook 2013 begint goed, want 18 januari kwam hun nieuwe album Friends uit.

3FM Presents: Will And The People in Paradiso

Will And The People stonden 17 januari in Paradiso, Amsterdam. 3FM en 3voor12 hadden geregeld dat het concert live werd gestreamd via internet en 101TV. Nederlandse fans konden gewoon vanuit hun luie stoel, bank, bed, of waar dan ook meegenieten via 3fm.nl/live, 3voor12.nl of 101TV.

Will And The People live bij Giel

De volgende morgen, vrijdag 18 januari, stonden de mannen alweer (fris en fruitig) op De Speelplaats bij Giel. Ze speelden naast 'Holiday' ook nog een mix-cover van 'One Day/Reckoning Song' en 'Gangnam Style'. Giel opperde dat de mannen maar eens naar Nederland moeten emigreren zodat ze niet altijd alleen maar op holiday zijn in ons kikkerlandje!

Will And The People -'Holiday'

Will And The People - 'Mix-cover van 'One Day/Reckoning Song' en 'Gangnam Style'

Will And The People live bij Giel

Beluister album Friends van Will And The People

Ster advertentie
Ster advertentie