3FM nieuws

Win de hele week tickets voor Noorderslag 2024 op 3FM!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Win de hele week tickets voor Noorderslag 2024 op 3FM!

Het is weer tijd om je nieuwe favorieten artiesten te ontdekken, daarom staat deze hele week in het teken van het Groningse festival ESNS (Eurosonic Noorderslag). Wil je nou absoluut bij Noorderslag op zaterdag aanwezig zijn? Luister dan goed en veel naar 3FM de komende week.

Hoe win je?

Natuurlijk wil jij bij het grootste showcasefestival van Europa zijn, hier in ons kleine kikkerlandje. En om dit te verwezenlijken kun jij dus de hele week op de radio tickets winnen voor Noorderslag. Hoe je dat doet? Heel simpel: luister naar Rob & Wijnand en de Ochtendshow (ma-do 06:00 - 09:00 uur) en stuur een appje via de gratis 3FM App als je het ticketalarm hoort! En misschien ben jij wel één van de gelukkigen die een setje van 3 tickets wint!

Wil je je kans op tickets vergroten? Dan kun je ook altijd nog meedoen via de winactie op het Instagram-account van 3FM.

ESNS 2024

Voor wie nog niet helemaal duidelijk voor ogen heeft wat Eurosonic Noorderslag precies is, heb je hier een klein spiekbriefje. ESNS is dé plek om jouw muzieksmaak uit te breiden met de beste nieuwe artiesten die de wereld op dit moment te bieden heeft. Gigantische sterren zijn ooit op dit podium begonnen, zoals Arlo Parks, Celeste, Daði Freyr, Dua Lipa, Fontaines D.C., Sigrid en Wet Leg.

Van woensdag t/m vrijdag wordt het Europese toneel geopend tijdens Eurosonic. En speciaal voor Nederlandse artiesten wordt op zaterdag Noorderslag georganiseerd. Zo betreden dit jaar bijvoorbeeld Roxeanne Hazes, Goldkimono, YĪN YĪN, Anna-Rose Clayton, Froukje, Elmer, Sef en het El Salvador Ensemble dit jaar het podium in Groningen. Daar laten de artiesten hun nieuwe show voor het komende jaar zien voor alle industry professionals en festivals. Zo ontstaat er door deze speeddates wel een hele mooie festivalzomer voor deze artiesten en natuurlijk het publiek.

Dit jaar vindt het festival plaats van donderdag 18 januari tot en met zaterdag 21 januari.

Ster advertentie
Ster advertentie