3FM nieuws

Nacht 4: Afterpartees, Dekoor, The Vagary, Roosmarijn en Michiel

  1. Nieuwschevron right
  2. Nacht 4: Afterpartees, Dekoor, The Vagary, Roosmarijn en Michiel

Giel kreeg in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 mei onder andere bezoek van Afterpartees, Dekoor, The Vagary, Roosmarijn en Michiel.

Heel veel muziek en een portie gekkigheid natuurlijk. Toen Giel eindelijk sliep waagden Roosmarijn en Michiel zich aan een potje Belgisch darten en de boys van Afterpartees deden een aantal interessante onthullingen.

Afterpartees live in Dit Is Domien

Het was een feestje met de jongens van Afterpartees. De gesprekken gingen alle kanten op. Zo vertelden de bandleden dat ze een hond bevrucht hadden in Engeland en dat ze opgewonden werden van een man in een speedo. Ieder z'n ding!

>> Meer over Afterpartees in Dit is Domien

Dekoor live in 3voor12 Radio

De Speelplaats stond donderdagavond hélemaal vol. De leden van Dekoor kwamen langs en zongen verzoekjes. Check hier de cover van 'Young' van Fun.

>> Alle filmpjes van Dekoor in 3voor12 Radio

Roosmarijn en Michiel zetten de studio op z'n kop

Roosmarijn en Michiel zorgden er de vierde nacht voor dat Giel eindelijk weer een paar uurtjes kon slapen. Michiel en Roos gebruikten deze tijd dan ook heel erg nuttig. Door helemaal op te gaan in een potje Belgisch darten. Check de beelden:

The Vagary live in Nachtegiel

The Vagary bracht ook een bezoekje aan Giel. Ze speelden naast hun single 'Come Back' ook nog het nummer 'Time Machine'.

Ster advertentie
Ster advertentie