3FM nieuws

Preview van nieuwe Lady Gaga track

  1. Nieuwschevron right
  2. Preview van nieuwe Lady Gaga track


Lady Gaga teast nieuw materiaal van haar langverwachte album tijdens Duitse modeshow.

De single ‘Animal’ die afgelopen week opdook, blijkt niet van Lady Gaga te zijn, zegt haar woordwoerder. De preview die nu is opgedoken is wel van de zangeres. Ze maakte haar ongeduldige fans blij met een voorproefje van waarschijnlijk de eerste single van ‘Born This Way’, haar langverwachte tweede album.

Beelden

Tijdens de modeshow van Thierry Mugler in Duitsland was woensdag (19 januari) een stukje van een track van haar te horen in een speciaal voor de show geremixte versie. Lady Gaga was gevraagd als de ‘music director’ van de show. De eerste filmpjes op internet zijn van erg lage kwaliteit, maar volgens de berichten komt er vandaag een officieel kort filmpje van de modeshow met haar track erin online.

Figuranten

De voorbereidingen bij de clip zijn al aan de gang. De zangeres en haar team zouden op zoek zijn geweest naar transseksuelen als figuranten in de video. Er wordt verwacht dat ze tijdens haar optreden bij de Grammy’s op 13 februari haar nieuwe single zal zingen. Of ze haar figuranten dan ook meeneemt is afwachten.

Ster advertentie
Ster advertentie